Credite agricole cu ipoteca pe teren, un tip de credit sezonier, care se pliaza perfect pe specificul afacerilor din agricultura. Atunci cand te gandesti sa dezvolti o afacere in agricultura trebuie sa stii ca incasarile vor depinde de recolte si de sezonalitatea acestora. In timp ce, cheltuielile pentru procurarea semintelor, ingrasamintelor, pesticidelor, decontarea motorinei, mentenanta utilajelor sau plata salariilor si a taxelor se va face cu regularitate lunara, pe tot timpul anului.

CREDITE AGRICOLE PENTRU FINANTAREA ACTIVITATII CURENTE SAU PENTRU INVESTITII

Finantare activitatii curente. Pentru a acoperi acest decalaj de timp, intre momentul incasarii veniturilor si cel al platii furnizorilor si a diverselor cheltuieli curente lunare, bancile pun la dispozitia fermierilor credite agricole pentru finantarea activitatii curente, asa numitul capital de lucru.

Finantare pentru investitii noi. Pentru ca afacerea ta sa mearga si sa inregistrezi rezultate dorite, trebuie, din cand in cand, sa investesti sau sa reinvestesti in achizita de echipamente si utilaje noi performante, in modernizarea si renovarea fermelor, sau in extinderea activitatii prin procurarea de terenuri noi agricole.

In masura in care Statul pune la dispozitie parghii economice de stimulare a economiei nationale prin oferirea de facilitati fiscale pentru profitul reinvestit, poti beneficia de scutirea de la plata impozitului pe profit de 16% pentru achizitia unor echipamente necesare dezvolatii afacerii. Asta in cazul in care te-ai decis sa renunti la retragerea dividendelor.

In cazul in care doresti totusi sa-ti retragi castigul pentru care ai lucrat tot anul, bancile pun la dipozitia celor care au o afacere in agicultura credite agricole cu sau fara garantii pentru diverse investitii: achizitii de utilaje sau terenuri agricole, modernizarea fermelor.

Pachetul “Granarul cel Fruntas. Pentru a veni in spriijinul celor care vor sa dezvolte o afacere sustenabila  in agricultura, am pregatit pachetul avantajos credite agricole cu ipoteca pe teren “Granarul cel Fruntas”. Conditiile pachetului sunt:
– Se poate obtine un imprumut bancar de pana la 80% din valoarea terenului ipotecat
– Terenul trebuie sa fie inscris in APIA de cel putin 1 an
– Credit sezonier, pot fi achitate 3 rate pe an, in functie de modul in care estimezi ca vei vinde recolta
– Creditul se poate intinde pe o perioada de 7 ani.

Alege o reactie:
0COOL0WTF0LOVE0LOL

Leave a comment