Termeni si conditii

Apelare MFC-CS.ro

  • Costuri: 1,70 EUR/MIN + TVA
  • MFC Credit solutions – Ne ocupam cu consultanta telefonica financiar-bancara direct la telefon! Clientii platesc pe minut pentru consultanta telefonica pentru obtinerea unui credit, refinantare, eliminarea din biroul de credite, dar si consultanta privind alegerea creditului perfect pentru tine.

 

Confidentialitate

MFC-CS.RO va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in pagina de confidentialitate.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Cumparare/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. MFC-CS.RO nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 

MFC CREDIT SOLUTIONS SRL

Cod Unic de Înregistrare: 38777978
Nr. Înmatriculare: J40/1261/2018

Adresa: Str. Stefan Octavian Ionescu, Nr. 1C, Sector 5, Bucuresti.

Telefon: 0903.120.118

Email: office@mfc-cs.ro

Consultanta creditare direct la telefon! Mfc-cs.ro - Firma de consultanta financiar-bancara la telefon! Suna acum si documenteaza-te!